torsdag den 27. august 2015

Kanelkage med Nøddeknas





En let og luftig kanelkage med lækkert sukkerdrys på toppen.

Kanelkage med Nøddeknas, 12 stykker


Ingredienser:

150 g. blødt smør
75 g. rørsukker
175 g. sukker
2 æg
2 dl. ymer 
300 g. mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 tsk. kanel

1½ dl. hakkede valnødder
75 g. rørsukker
1 tsk. kanel

Fremgangsmåde:

1. Pisk smør, rørsukker og sukker luftigt. 

2. Pisk æggene i et ad gangen.

3. Rør ymer i dejen.

4. Bland mel, bagepulver, salt og kanel og rør det i dejen. Hæld dejen i en smurt bradepande ca. 20x25 cm.

5. Bland valnødder, rørsukker og kanel og drys det over kagen.

6. Bag ca. 30 min ved 175 grader og lad kagen køle af.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar