onsdag den 30. september 2015

Grov Hønsekødssuppe




Hjemmelavet suppe er noget helt andet end de færdige købevarianter, og denne er virkelig nem at have med at gøre. Selve suppe kan koges dagen i forvejen, så den bare skal varmes op med al fyldet.

Grov Hønsekødssuppe til 4 personer


Ingredienser:

1 hel kylling, renset
2 gulerødder, skrællet og halveret
1 pastinak, skrællet og i 3 stykker
1/4 knoldselleri, skrællet og i kvarte
1 porre, renset og i 4 stykker
2 skalotteløg, pillede men hele
4 fed hvidløg, hele
1½ liter hønsebouillon
1 potte persille

Fremgangsmåde:

1. Læg kyllingen i en stor gryde med alle grøntsagerne, hæld bouillon over, bring i kog og kog 1 time under låg. Lad det evt. køle til næste dag. Kasser skalotteløg og hvidløg.

2. Skær grøntsagerne i mundrette stykker. 

3. Pil kødet af kyllingen og skær det i mundrette stykker.

4. Varm suppen op til kogepunktet og tilsæt grøntsager og kylling. Varm godt igennem. 

5. Smag til med salt og peber og server drysset med persille med godt brød til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar