onsdag den 16. september 2015

Sandwich med Laks, Friskost og Purløg




Jeg er slem til at have den samme sandwich med dag efter dag efter dag. Lidt mayonnaise, hamburgerryg/skinke og agurkeskiver. Den er godt nok god, men af og til kan det være rart, at sandwichen smager bare en lille smule anderledes. 

Sandwich med Laks, Friskost og Purløg til 2 personer


Ingredienser:

4 skiver groft sandwichbrød
50 g. Buko Køkkenhavens løg (eller anden friskost)
50 g. røget laks
½ potte purløg
1 tsk. olivenolie, evt. med citron
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Smør sandwichbrødet med friskost og læg laks på to af skiverne.

2. Snit purløg fint og vend med olien. Fordel over laksen og krydr med salt og peber. 

3. Læg sandwicherne sammen og pak eventuelt i film til madpakken. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar