mandag den 7. december 2015

Konfektkager med Chokoladeglasur





Lækre konfektkager helt uden ovn. Kagen laves af digestive kiks, valnødder og kondenseret mælk, og det er en ren lækkerbisken. Husk at skære den i små stykker - man kan ikke spise ret meget. En rigtig lækkerbid på julens kagebord, men kan også laves resten af året. 


Konfektkager med Chokoladeglasur, 24 firkanter


Ingredienser:

250 g. digestive kiks
120 g. valnødder
2 dl. kokosmel
150 g. hvid chokolade
100 g. smør
1 ds. kondenseret mælk

200 g. mørk chokolade
2 tsk. rapsolie

Fremgangsmåde:

1. Knus kiksene groft og hak valnødderne groft. Gerne i en foodprocessor. 

2. Bland kiks, valnødder og kokosmel.

3. Smelt chokolade, smør og kondenseret mælk over vandbad og rør sammen med kikseblandingen.

4. Hæld blandingen i en form 20 x 25 cm beklædt med bagepapir. Sæt den i køleskabet mindst 4 timer og gerne natten over.

5. Smelt den mørke chokolade over vandbad og rør olie i. Smør på kagen og sæt den i køleskabet mindst 1 time.

6. Skær i firkanter og server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar