lørdag den 23. januar 2016

Bøf med Kold Sennepssauce




En ny måde at servere en god bøf på. Gulerødderne kan erstattes af netop de rodfrugter, du bedst kan lide. 

Bøf med Kold Sennepssauce til 2 personer


Ingredienser:

2 oksesteaks
salt og peber
½ spsk. olie

1 stor bagekartoffel, i både
400 g. rodfrugter i bjælker
½ spsk. olivenolie
1 tsk. revet citronskal
1 tsk. tørret timian
salt og peber

1 dl. creme fraiche
½ spsk. sennep
½ tsk. tørret timian

Fremgangsmåde:

1. Læg kartofler og rodfrugter i en plastpose med olie, citronskal, timian, salt og peber. Luk posen og bland godt.

2. Hæld kartofler og rodfrugter ud på bagepapir i et ovnfast fad og sæt i ovnen 30 min ved 225 grader. Vend rundt i det et par gange.

3. Rør creme fraiche med sennep og timian. 

4. Krydr steaks med salt og peber og steg dem 2-3 min på hver side i olie. Server med rodfrugter og sennepssauce. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar