onsdag den 6. januar 2016

Fudgebrownie med Hasselnøddecreme



En rigtig lækker chokoladebrownie med fyld af Nutella, hasselnødder og karamelfudge.

Fudge kan købes i poser fra Dr Oetker, hvor det er finthakket og helt klar til brug, men kan man ikke få fat i det kan man også købe de store stykker der fås som bland selv slik og selv skære dem i stykker. 4 stykker er nok. 

Fudgebrownie med Hasselnøddecreme, 16 stykker


Ingredienser:

Kage:
150 g. smør
225 g. sukker
45 g. kakao
1 knsp. salt
1 tsk. vanillesukker
60 g. mel
2 æg

Topping:
200 g. nutella
1 æg
30 g. hasselnødder, hakkede
1 pose fudgestykker

Fremgangsmåde:

1. Bland sukker, kakao, salt, vanillesukker og mel og pisk sammen med smeltet smør.

2. Pisk æggene i et ad gangen. 

3. Fordel dejen i en bradepande 20 x 20 cm beklædt med bagepapir. 

4. Pisk nutella og æg sammen og smør det på kagen. Drys med nødder og fudge.

5. Bag 20-30 min ved 175 grader. Kagen må gerne være klistret i midten. Køl af, gerne til næste dag, og skær i 16 firkanter. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar