lørdag den 30. januar 2016

Lynstegt Svinekød med Spidskål og Teriyaki




Jeg elsker en god omgang mad i wok med masser af grøntsager og masser af knasende sundhed. Det tager ikke mange øjeblikke at lave denne lækre ret, som er fuld af vinterens grøntsager. 

Lynstegt Svinekød med Spidskål og Teriyaki til 2 personer


Ingredienser:

2 skinkeschnitzler, i smalle strimler
1 rødløg i tynde både
½ spidskål i strimler
2 gulerødder i tændstiktynde strimler
1 spsk. olie
20 g. cashewnødder
2 spsk. teriyakisauce
1 spsk. citronsaft
salt og peber

100 g. jasminris
hakket persille

Fremgangsmåde:

1. Kog risene 10 min i letsaltet vand, hæld vandet fra og lad risene hvile under låg til wokken er færdig.

2. Varm olien i en wok og steg cashewnødder til de er gyldne. Tag dem op.

3. Brun kødet i olien.

4. Tilsæt rødløg, spidskål og gulerødder og steg ca. 3 min til kålen er faldet helt sammen. 

5. Tilsæt teriyakisauce og steg 1 minut mere.

6. Smag til med citronsaft, salt og peber og server med ris og et drys persille. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar