mandag den 18. januar 2016

Restesalat med And og Kartofler



Det er meget op i tiden at undgå madspild, og jeg er helt enig i, at vi til enhver tid bør forsøge at bruge vores rester. 

Denne salat er baseret på rester fra julen, men anden kan sagtens erstattes af en rest kylling, kalkun eller svinekød. 

Restesalat med And og Kartofler til 2 personer


Ingredienser:

200 g. kold, stegt and (eller kylling), i mindre stykker
300 g. kolde, kogte kartofler, i tern
1 hjertesalat, groft snittet
2 appelsiner, skåret i filetter og saften presset af resten
1 spsk. sennep
2 tsk. olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Bland salat, kylling, kartofler og appelsin forsigtigt.

2. Rør appelsinsaft med sennep og olie og smag til med salt og peber.

3. Vend dressingen i salaten og anret på to tallerkener.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar