torsdag den 18. februar 2016

Spaghetti med Cherrytomater, Basilikum og Kødrester



En nem og lækker måde at bruge en rest kød på. Både oksekød, svinekød og kylling eller and kan bruges, og jeg tænker, at også laks kan fungere i retten. 

Spaghetti med Cherrytomater, Basilikum og Kødrester til 2 personer


Ingredienser:

100 g. spaghetti, gerne fuldkorn
250 g. cherrytomater, gerne flere farver, halverede
200 g. stegt kød, tern
1 håndfuld basilikum, groftsnittet
½ spsk. olivenolie
½ spsk. hvidvins- eller æbleeddike
salt og peber

25 g. revet parmesan

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand.

2. Steg kødet varmt på en pande. 

3. Rør olie og eddike sammen og krydr med salt og peber. Læg tomater heri. Giv tomaterne et tryk så safterne løber ud i olien. 

4. Hæld vandet fra pastaen og vend sammen med tomaterne. 

5. Vend kød og basilikum i retten og server med et drys parmesan. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar