mandag den 21. marts 2016

Fish Cakes med Laks og Dild




Denne fish cake er baseret på kartofler og tilsat laks og dild. Det er et fuldt måltid, hvis man servere f.eks. en skål salat til. De smager dejligt og er nemme at lave.

Fish Cakes med Laks og Dild til 2 personer


Ingredienser:

400 g. kartofler, skrællet og i tern
½ dl. mælk
200 g. laks uden skind og ben
½ løg, finthakket
1 tsk. peberrod
1 spsk. finthakket dild
½ æg
60 g. rasp
salt og peber
olie til stegning

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne i usaltet vand ca. 15 min.

2. Skær laksen i mindre stykker og læg den i en gryde med mælk. Bring i kog og kog 4 min under låg. Tag laksen op og gem mælken.

3. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem.

4. Steg løgene i lidt olie ca. 5 min. 

5. Rør løg, peberrod og dild i mosen og rør mælk i til konsistensen er god - den skal være noget fast.

6. Del fisken i flager og rør i mosen. Smag til med salt og peber.

7. Form til 4 store fish cakes og vend først i sammenpisket æg og derefter i rasp tilsat salt og peber.

8. Steg 7-8 min på hver side i olie og server med en god salat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar