søndag den 27. marts 2016

Kanelbrownie



Svampet og blød brownie med smag af kanel og sprøde nødder på toppen. Kagen skal helst bages dagen før den skal spises, da den ellers falder lidt fra hinanden som på billedet.

Kanelbrownie, 24 stykker


Ingredienser:

300 g. smør
300 g. mørk chokolade, grofthakket
6 æg
375 g. sukker
200 g. mel
1½ tsk. bagepulver
2 tsk. vanillesukker
3 tsk. stødt kanel
75 g. grofthakkede valnødder

Fremgangsmåde:

1. Smelt smørret i en gryde over lav varme og smelt chokoladen heri. Lad det køle lidt af.

2. Pisk æg og sukker luftigt. 

3. Bland mel, bagepulver, vanille og kanel og rør det i æggesnapsen.

4. Rør chokoladesmørret i og fordel i en stor bradepande (25 x 40 cm) beklædt med bagepapir. 

5. Drys nødder øverst og bag 15-20 min ved 200 grader. Den skal være lidt klæg i midten.

6. Lad kagen køle af, dæk den til og server næste dag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar