torsdag den 31. marts 2016

Korianderkylling og Rispilaf med Champignon




Rispilaf og kylling går godt i spænd med de søde appelsinfileter i denne meget nemme og sunde hverdagsret. 

Korianderkylling og Rispilaf med Champignon til 2 personer


Ingredienser:

150 g. champignon, skiver
1 tsk. olie
1 løg, finthakket
1 tsk. olie
120 g. ris
1 tsk. fintrevet ingefær
2 spsk. limesaft
2½ dl. hønsebouillon
salt og peber

200 g. kyllingeinderfilet
1 tsk. stødt koriander
salt og peber
1 tsk. olie
1 appelsin
½ potte persille

Fremgangsmåde:

1. Svits champignon i olie og tag dem op. 

2. Svits løg i olie til de er klare.

3. Tilsæt ris og steg ca. 2 min. 

4. Tilsæt ingefær, lime og bouillon og bring i kog. Kog under låg ca. 20 min.

5. Krydr kyllingen med koriander, salt og peber og steg den i olie. 

6. Skær top og bund af appelsinen og skær derefter skrællen af. Skær fileterne ud af appelsinen med en skarp kniv.

7. Rør champignon i pilaffen og smag til med salt og peber. Server med kylling og appelsin og et drys persille. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar