mandag den 9. maj 2016

Kartoffelpandekage med Tomat og Ost





Et lidt sundere alternativ til pizzaen på en kødfri dag.

Kartoffelpandekage med Tomat og Ost til 2 personer


Ingredienser:

500 g. kartofler, skrællet og revet
salt og peber
1 spsk. olie
½ løg, finthakket

2 tomater, skiver
½ rød peber, strimler
50 g. revet ost
1 håndfuld basilikum, hakket

Fremgangsmåde:

1. Dup kartoflerne tørre med et viskestykke og krydr med salt og peber. 

2. Steg løg kort i olien og bland i kartoflerne.

3. Tryk kartoffelblandingen ned i en pande og steg ved svag varme ca. 15 min. Hold øje med at den ikke bliver for mørk.

4. Vend pandekagen med en tallerken og steg 15 min på den anden side. 

5. Læg tomater, peberfrugt og ost på kartoffelpandekagen og sæt den under ovngrillen til osten er smeltet.

6. Drys med basilikum og server med en skål salat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar