søndag den 22. maj 2016

Koteletter med Paprika og Champignonsauce




Denne ret er et fint og noget hurtigere alternativ til koteletter i fad. 

Koteletter med Paprika og Champignonsauce til 2 personer


Ingredienser:

2 svinekoteletter
1 tsk. paprika
salt og peber
olie til stegning

250 g. champignon, i skiver
1 fed hvidløg, finthakket
1 dl. bouillon
1 dl. creme fraiche
2 tsk. maizena
1 tsk. paprika
salt og peber

1 håndfuld timian
100 g. ris, gerne fuldkorn

Fremgangsmåde:

1. Kog risene.

2. Krydr koteletterne med paprika, salt og peber og brun dem godt i olie på begge sider. Tag dem af panden.

3. Svits champignon på panden til vandet løber fra og er fordampet. 

4. Tilsæt  hvidløg og bouillon og bring i kog. 

5. Rør maizena i creme fraiche og rør det i saucen. Varm igennem og krydr med paprika, salt og peber.

6. Læg koteletterne i saucen og lad det simre 3-4 min. alt efter tykkelse. 

7. Server koteletter og sauce med ris og et drys timian. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar