lørdag den 7. maj 2016

Spinatæggekage med Bacon




En traditionel æggekage fyldt med sund og nærende spinat. 

Spinatæggekage med Bacon til 2 personer


Ingredienser:

75 g. bacon i skiver
4 æg
1 dl. mælk
500 g. hel, frosset spinat, optøet
salt og peber
½ spsk. olie
2 tomater, skiver
½ potte purløg, klippet
150 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Steg bacon på en tør pande og lad den dryppe af på køkkenrulle.

2. Pres al væden fra spinaten.

3. Pisk æg og mælk sammen og krydr med salt og peber.

4. Varm olien på en mellemstor eller 2 små pander og hæld æggemassen på. Fordel spinaten i æggeblandingen og rør lidt rundt, så den blandes med ægget.

5. Steg æggekagerne til de er helt stivnede. 

6. Anret æggekagen på to tallerkener og fordel bacon og tomatskiver ovenpå. Drys med purløg og server med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar