fredag den 17. juni 2016

Peanutbutter Swirl Brownie






Super lækker brownie med en smag af USA. Opskriften er Leila Lindholms, og det i sig selv betyder, at det kun kan blive godt. 

Peanutbutter Swirl Brownie, 20 stykker


Ingredienser:

200 g. blødt smør
1,75 dl. sukker
1 spsk. vanillesukker
1 dl. kakao
½ dl. lys sirup
1 knsp. salt
4 æg
1,25 dl. mel
2 tsk. bagepulver

50 g. smør
1 dl. flormelis
175 g. peanutbutter
½ tsk. vanillesukker

100 g. salte peanuts

Fremgangsmåde:

1. Pisk smør, sukker og vanillesukker luftigt.

2. Pisk kakao, sirup og salt i.

3. Pisk æggene i et ad gangen.

4. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen.

5. Smelt de 50 g. smør og pisk med flormelis, peanutbutter, salt og vanillesukker. Køl af 10 min.

6. Fordel chokoladekageblandingen i et ovnfast fad 20 x 30 cm foret med bagepapir.

7. Fordel peanutbutterblandingen derover med en ske. Træk en kniv rundt i kagen så de to typer dej blandes lidt.

8. Drys peanuts over og bag kagen ca. 30 min ved 175 grader. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar