lørdag den 30. juli 2016

Fladbrød med Røget Laks og Agurkecreme




Ferien er ved at være slut og hverdagen truer, og så er det lækkert med en god og velsmagende frokost. Der er ikke noget der slår feriestemning ihjel hurtigere end en flad rugbrødsmad med leverpostej. 

Fladbrød med Røget Laks og Agurkecreme til 2 personer


Ingredienser:

1 hjertesalat
6 radiser
100 g. røget laks
2 fladbrød eller store tortillas
1/4 agurk
2 spsk. creme fraiche
1 håndfuld finthakkede mynteblade
1 spsk. citronsaft
salt

Fremgangsmåde:

1. Riv agurken groft og pres så meget væde som muligt af den. 

2. Bland agurk med creme fraiche og lidt af mynten. Smag til med salt.

3. Bland resten af mynte med citronsaft og lidt salt.

4. Skyld salaten og del den i blade. Gem 4 store og snit resten. 

5. Skær 2 radiser i bjælker og læg til side. 

6. Skær resten af radiserne i skiver og bland med den snittede salat og mynte i citronsaft.

7. Smør fladbrødene med agurkecreme og læg to salatblade på hver. Fordel laks og radiser herover og rul samme. Pak i film hvis de skal med på madpakken. 

8. Server wraps med salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar