lørdag den 6. august 2016

Oksespyd med Røget Coleslaw





Steak er rigtig lækkert på en fredag. Weekenden venter forude, og det er tid til lidt forkælelse, men samtidig gider jeg ikke stå i køkkenet i timevis, så det skal gerne gå lidt hurtigt. 


Oksespyd med Røget Coleslaw til 2 personer


Ingredienser:

2 oksesteaks skåret i halve
salt og peber
olie til stegning

100 g. rygeost
2 spsk. creme fraiche
½ spsk. tahin
salt og peber

2 gulerødder, revne
1/4 spidskål, fintsnittet
6 radiser, tynde skiver

2 store pitabrød, gerne fuldkorn

Fremgangsmåde:

1. Rør rygeost, creme fraiche og tahin sammen. Smag til med salt og peber.

2. Bland gulerødder, spidskål og radiser og rør rygeostcremen heri.

3. Krydr steaks med salt og peber og steg i olie til de er medium. Sæt et træspyd i hvert stykke.

4. Lun pitabrødene og skær dem i kvarte. 

5. Server oksespyd med spidskål og pitabrød. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar