fredag den 30. september 2016

Clubsandwich




Clubsandwich skal gerne laves lige når den skal spises, og den egner sig rigtig fint til en weekend frokost. Jeg serverede den for gæster og det fungerede rigtig fint. 

Clubsandwich til 2 personer


Ingredienser:

125 g. stegt kyllingebryst
2 spsk. mayonnaise, gerne let
2 spsk. creme fraiche, gerne let
1 tsk. sennep
1 tsk. karry
salt og peber
½ bakke rucola
6 sk. stegt bacon
4 store skiver sandwichbrød, gerne groft
2 tomater, skiver

Fremgangsmåde:

1. Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep og karry sammen og smag til med salt og peber. 

2. Skær kyllingekødet i tern og vend i dressingen i. Lad gerne kyllingesalaten trække på køl, hvis du har tid.

3. Rist brødet og fordel rucolaen på to af skiverne.

4. Læg kyllingesalaten ovenpå rucola, og læg bacon og tomater øverst.

5. Læg de to sidste skiver brød øverst og halver diagonalt. Sæt en tandstik i hver trekant og server. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar