fredag den 23. september 2016

Stegt Tun med Agurkerelish




Frisk tun er virkelig lækker mad, og så er det super sundt. Tunen er bedst, hvis du køber den hos fiskehandleren, men til hverdagsbrug kan den fra supermarkedets frysedisk også bruges.

Stegt Tun med Agurkerelish til 2 personer


Ingredienser:

2 stykker tun
olie til stegning
salt og peber

1 agurk
2 forårsløg
2 tomater
1 rød chili
1 spsk. olivenolie
½ potte finthakket persille
1 spsk. citronsaft

Fremgangsmåde:

1. Halver agurken på langs og skrab kernerne ud. Skær i små tern.

2. Halver tomaterne og skrab kernerne ud. Skær i små tern.

3. Snit forårsløg fint og bland med agurk og tomat.

4. Hak chili fint og rør i relish med olivenolie, citronsaft og persille.

5. Krydr tun med salt og peber og steg kort på begge sider. Tunen skal være rød i midten. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar