fredag den 24. februar 2017

Varmrøget Laks med Citrongrøntsager




Ofte spenderer jeg ikke på varmrøget laks med mindre der er gæster til frokost, men en gang imellem kan det være en virkelig lækker (og sund) selvforkælelse til aftensmaden. 

Varmrøget Laks med Citrongrøntsager til 2 personer


Ingredienser:

250 g. varmrøget laks eller ørred
1 lille løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk. olie
½ spidskål, groftsnittet
3 gulerødder, groftrevne
125 g. ærter, optøede
1½ spsk. citronsaft
1 potte persille, snittet
salt og peber

Groft brød

Fremgangsmåde:

1. Sauter løg og hvidløg i olie ca. 10 min ved svag varme. Det skal ikke tage farve.

2. Tilsæt spidskål og gulerødder og steg 2-3 min til kålen er faldet sammen. 

3. Tilsæt citronsaft, ærter og persille og varm godt igennem. 

4. Smag til med salt og peber og anret i store skåle eller dybe tallerkener. 

5. Top med varmrøget laks og server med groft brød. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar