søndag den 26. marts 2017

Klassisk Tiramisu




Tiramisu behøver ikke kun være en dessert man laver, når hele familien kommer. Den kan nemt laves i små portioner til 1-2 personer, og den bliver rigtig fin i store glad eller små høje portionskåle.

Klassisk Tiramisu tl 2 personer


Ingredienser:

8 ladyfingers
1 dl. afkølet espresso/stærk kaffe
1 æggehvide
2 æggeblommer
75 g. flormelis
200 g. mascarpone
1 spsk. marsala
½ spsk. kakaopulver

Fremgangsmåde:

1. Pisk æggehviden stiv.

2. Pisk æggeblommer og flormelis lyst og skummende. Pisk mascarpone i. Smag til med marsala.

3. Dyp ladyfingers i kaffe og læg dem i bunden af to glas eller skåle. 

4. Hæld cremen over ladyfingers, dæk med film og stil på køl til servering.

5. Drys kakao over cremen gennem en lille si og server.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar