søndag den 16. april 2017

Omelet med Pølser og Tomater





Nem og hurtig hverdagsmad med æg og pølser. Du kan bruge de grøntsager, du har tilbage i køleskabet, men kombinationen i denne opskrift er rigtig god. 


Omelet med Pølser og Tomater til 2 personer


Ingredienser:

1 bdt. forårsløg, 3 cm. lange stykker
250 g. cherrytomater, kvarte
4 wienerpølser, tykke skiver
olie til stegning
4 æg
1 dl. mælk
salt og peber
½ potte purløg, snittet

Groft brød

Fremgangsmåde:

1. Steg pølserne i olie til de er godt brunede. 

2. Tilsæt cherrytomater og forårsløg og steg et par minutter. Krydr med salt og peber.

3. Pisk æg og mælk sammen og hæld det over pølser og grøntsager. Steg til overfladen er fast.

4. Server drysset med purløg og med brød til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar