torsdag den 20. april 2017

Stegte Nudler med Kylling, Spinat og Peberfrugt




Lynhurtig mad i wokken med masser af sunde grøntsager og masser af smag.

Stegte Nudler med Kylling, Spinat og Peberfrugt til 2 personer


Ingredienser:

125 g. nudler, gerne fuldkorn
250 g. kyllingebryst, strimler
150 g. spinat, skyldet
4 forårsløg, snittet
1 peberfrugt, strimer
1 spsk. olie
2 spsk. finthakket ingefær
½ dl. sojasauce
1 spsk. citronsaft
peber
½ bdt. koriander, hakket

Fremgangsmåde:

1. Kog nudler og lad dem dryppe af i en sigte. Klip dem i mindre stykker med en stor saks.

2. Varm olie i en wok og steg kylling til det er brunet.

3. Tilsæt spinat, forårsløg og peberfrugt og steg 3-4 min til spinaten er faldet sammen. 

4. Tilsæt ingefær og nudler og varm godt igennem.

5. Smag til med sojasauce, citronsaft og peber og server med et drys koriander.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar