mandag den 3. april 2017

Svensk Pølseret med Sommersmag




En svensk pølseret næsten som vi kender den. Her er den dog tilsat lidt sommersøde tomater og squash, og kartoflerne er små, nye og med skræl på. Lige til at nyde i haven på en dejlig forårsdag.

Svensk Pølseret med Sommersmag til 2 personer


Ingredienser:

350 g. små, nye kartofler
1 løg, grofthakket
½ squash i korte stave
1 spsk. olie
250 g. cherrytomater, kvarte
200 g. wienerpølser, 1 cm tykke skiver
2 tsk. paprika
35 g. koncentreret tomatpure
1½ dl. madlavningsfløde
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne 10 min i letsaltet vand og lad dem dryppe af.

2. Steg løg og squash i olie ca. 5 min til løgene er bløde. 

3. Tilsæt tomater, pølser, paprika, tomatpure, madlavningsfløde og kartofler og lad det småkoge ca. 5 min. 

4. Smag til med salt og peber og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar