onsdag den 31. maj 2017

Cremet Kold Grønsagssuppe





Endnu et indlæg om jagten på den gode madpakke. Her en kold suppe lavet aftenen før og medbragt i en fin flaske eller plastbøtte. 


Cremet Kold Grønsagssuppe til 2 personer


Ingredienser:

2 porrer, skiver
2 mellemstore kartofler, skrællet og i tern
1 lille løg, hakket
1 spsk. olie
4 dl. grønsagsbouillon
1½ dl. fløde 9% 
1 lille bdt. koriander (eller persille), hakket
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Steg porrer, kartofler og løg kort i olie. 

2. Tilsæt bouillon og bring i kog. Kog 20 min under låg. Køl helt af. 

3. Læg koriander i suppen og blend den med en stavblender.

4. Rør fløde i og smag til med salt og peber. Hæld på 2 flasker eller tætsluttende bøtter. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar