mandag den 15. maj 2017

Fiskepakker med Grøntsager og Hytteost



Fisk kan godt blive lidt kedeligt, hvis man ikke varierer det. Her er fisken i selskab med en masse lækre forårsgrønsager og en frisk hytteostcreme.

Fiskepakker med Grøntsager og Hytteost til 2 personer


Ingredienser:

300 g. hvid fisk, f.eks. torsk eller sej
2 store gulerødder i skiver
1 bdt. forårsløg i lange snitter
½ spsk. olie
125 g. små cherrytomater
250 g. asparges, snitter
½ citron
1 tsk. rosmarin
salt og peber

1/4 potte dild, hakket
100 g. hytteost
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Steg gulerødder og forårsløg i olie ca. 5 min.

2. Hvis fisken er stor og flad kan du skære et snit på tværs og folde den på midten.

3. Fordel gulerødder og forårsløg i to små bunker på to stykker bagepapir. Fordel asparges og cherrytomater ovenpå, dryp med citronsaft og krydr med salt og peber.

4. Læg fisken øverst og krydr med rosmarin, salt og peber.

5. Pak papiret helt tæt om fisken og læg pakkerne i et ovnfast fad. Bag ca. 20-25 min ved 200 grader til fisken er gennembagt.

6. Rør hytteost med dild, salt og peber.

7. Server fiskepakkerne i papir med en klat hytteost og f.eks. ovnstegte kartofler. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar