tirsdag den 23. maj 2017

Krydret Mørbradgryde og Kartoffelmos med Gulerødder



Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god.

Krydret Mørbradgryde og Kartoffelmos med Gulerødder til 2 personer


Ingredienser:

½ svinemørbrad, tern
½ spsk. olie
½ spsk. rød karrypasta
½ bdt. forårsløg, snitter
4 gulerødder, skiver
1 rød peber, strimler
3 dl. kokosmælk
½ bouillonterning
salt og peber
evt. lidt maizena

400 g. store kartofler (gerne bagekartofler), tern
4 gulerødder, skiver
1 spsk. smør
1/4 potte persille, groft hakket
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog kartofler og gulerødder i usaltet vand 15-20 min til det hele er mørt.

2. Steg kød og karrypasta i olie til kødet er brunet.

3. Tilsæt forårsløg, gulerødder og peberfrugt og steg kort.

4. Tilsæt kokosmælk og bouillonterning og kog uden låg 10-15 min.

5. Hæld vandet fra kartoflerne og mos med en kartoffelmoser. Rør smør og persille i og krydr med salt og peber.

6. Smag saucen til med salt og peber og jævn den evt. med lidt maizena. Server med kartoffelmos.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar