mandag den 8. maj 2017

Pastasalat med Kylling, Asparges og Champignon




En lækker forårssalat til madpakken eller en frokost i haven.

Pastasalat med Kylling, Asparges og Champignon til 3 personer


Ingredienser:

120 g. pasta, gerne fuldkorn
150 g. champignon, skiver
1 tsk. olie
1 tsk. paprika
salt
250 g. grønne asparges, snitter
100 g. cherrytomater, halve
1 hjertesalat, snittet

1 spsk. olivenolie
½ spsk. citronsaft
1 håndfuld basilikum, hakket
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand og afkøl den straks under rindende koldt vand.

2. Steg champignon i olie til de tager farve, krydr med paprika og salt og tag af varmen. Køl dem af.

3. Kog asparges 2 min i letsaltet vand og køl dem straks af under rindende koldt vand.

4. Bland hjertesalat, tomater, pasta, asparges og champignon i en stor skål.

5. Rør olie, citronsaft, salt og peber sammen og vend i salaten.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar