lørdag den 3. juni 2017

Lasagne uden ovn med Ricotta




En noget anderledes lasagne, der egner sig særlig godt til sommeren. Kolde lasagneplader med en creme af grøntsager, ricotta og pesto. 

Lasagne uden ovn med Ricotta til 2 personer


Ingredienser:

150 g. friske lasagneplader
1 lille squash, groft revet
½ agurk, uden kerner og groftrevet
100 g. cherrytomater, halve
100 g. ærter
1 spsk. citronsaft
250 g. ricotta
2 spsk. pesto
salt og peber
½ håndfuld basilikumblade

Fremgangsmåde:

1. Skær lasagnepladerne i 4 lige store stykker og kog 3 min i letsaltet vand. Afkøl i koldt vand og dryp af.

2. Bland squash, agurk, ærter, citronsaft, ricotta og pesto og krydr med salt og peber.

3. Fordel fyldet og tomater i de 4 lasagneplader foldet på tværs og anret dem på to tallerkener. 

4. Server drysset med basilikum. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar