mandag den 5. juni 2017

Omelet med Porre og Gulerod




Omelet er nemt og smager godt, og så er det en fortrinlig måde at få bugt med ubrugte grøntsager i køleskabet. Jeg havde en porre og nogle gulerødder og det blev til et lækkert og hurtigt måltid. Du kan nemt erstatte grøntsagerne med det du lige har - det er dog ikke alt der skal dampes i 10 min.

Omelet med Porre og Gulerod til 2 personer


Ingredienser:

2 porre, skiver
4 store gulerødder, skiver
1 spsk. smør
4 æg
olie til stegning
salt og peber

groft brød

Fremgangsmåde:

1. Damp porre og gulerod i smørret 10 min under låg. Hæld det i en si og lad det dryppe lidt af.

2. Varm olien på en pande og pisk æggene sammen. Hæld æg på panden og krydr med salt og peber. 

3. Hæld fyldet på æggemassen og lad det stege til ægget er helt fast.

4. Klap omeletten sammen på midten og server med brød. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar