mandag den 11. september 2017

Frikasse med Butterbeans og Bagte Grøntsager




Man behøver ikke droppe de traditionelle retter helt fordi man dropper kødet. Her har jeg lavet en lidt alternativ frikasse med bagte grøntsager og butterbeans.




Frikasse med Butterbeans og Bagte Grøntsager til 2 personer


Ingredienser:

400 g. små kartofler, både
6 gulerødder, stave
1/2 savoykål, både
olivenolie
salt og peber

2 spsk. plantemargarine (eller smør)
1 spsk. mel
2,5 dl. sojafløde (eller madlavningsfløde)
salt og peber
1 håndfuld basilikum, hakket
1 ds. butterbeans, skyllet og afdryppede (ca. 200 gram)

Fremgangsmåde:

1. Læg kartofler, gulerødder og savoykål i et ovnfast fad, dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Bag 25 min ved 200 grader varmluft.

2. Smelt margarinen i en lille gryde og pisk melet i. Tilsæt fløde lidt ad gangen til det hele er tilsat. Spæd op med vand til konsistensen er rigtig. Smag til med salt og peber.

3. Tilsæt bønnerne og det meste af basilikum og varm godt i gennem. 

4. Anret på tallerkener og drys med resten af basilikum. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar