tirsdag den 9. januar 2018

Butternut Squash med Chili sin Carne





Vegansk mad til en kødfri dag med masser af smag. Jeg brugte vegansk ost, men man kan naturligvis bruge helt almindelig revet ost.

Butternut Squash med Chili sin Carne til 2 personer


Ingredienser:

1 stor butternut squash

1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakkede
½ chili, finthakket
1 tsk. røget paprika
½ tsk. kanel
1 tsk. spidskommen
1 dåse kidneybønner, skyllede og afdryppede
1 dåse hakkede tomater
1 lille dåse koncentreret tomatpure
15 g. mørk chokolade, hakket
1 spsk. æbleeddike

100 g. cheddar (vegansk)

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Halver butternut squash, fjern kernerne og skær tern i græskarkødet uden at skære igennem skallen. Pensl med olie og bag 45 min ved 200 grader.

2. Svits løg, hvidløg og chili i olie. Tilsæt tomater, tomatpure og krydderier og bring i kog.

3. Tilsæt bønner, chokolade og eddike og kog til butternut squash er færdige. Smag til med salt og peber.

4. Skrab kødet ud af butternut squash bådene og rør det i tomatsaucen. Fordel saucen i de udhulede squash og drys med ost. Bag 10 min.

5. Server squash som de er eller med f.eks. ris eller brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar