tirsdag den 16. januar 2018

Chicken Curry med Ovnbagt Blomkål




Denne curry er tilsat masser af ovnbagt blomkål, så den er fuld af sunde grøntsager.

Chicken Curry med Ovnbagt Blomkål til 2 personer


Ingredienser:

2 stk. kyllingebryst, strimler
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
20 g. ingefær, finthakket
½ spsk. karrypasta
½ spsk. karry
½ spsk. garam masala
2 dl. kokosmælk
1 dl. creme fraiche
1 tsk. mel
½ lille dåse koncentreret tomatpure
1 lille blomkål, buketter
½ bdt. koriander
½ pose ristede saltede cashewnødder

Kogte ris eller brød

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Vend blomkålsbuketterne i olie og salt og bag dem i ovnen 20 min ved 200 grader.

2. Svits løg, hvidløg og ingefær i olie. Tilsæt karrypasta, karry og  garam masala. Krydr med salt og peber.

3. Tilsæt kylling og steg til det er brunet.

4. Tilsæt kokosmælk, tomatpure og creme fraiche rørt med mel. Rør godt sammen og lad det koge ved svag varme under låg ca. 10 min.

5. Tilsæt blomkålsbuketterne og smag til med salt og peber. 

6. Server med brød eller ris og drysset med koriander og cashewnødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar