onsdag den 10. januar 2018

Pasta med Røget Laks og Rucola





Det er sundt at spise masser af fisk, og især den fede fisk er god for kroppen. Her er den en del af en pastaret med fuldkornspasta og rucola. 

Pasta med Røget Laks og Rucola til 2 personer


Ingredienser:

150 g. pasta, gerne fuldkorn
100 g. røget laks, strimler
100 g. rucola, skyllet og afdryppet
½ løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
½ spsk. olie
1½ dl. madlavningsfløde
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand.

2. Steg løg og hvidløg klare i olie. Tilsæt madlavningsfløde, varm igennem og krydr med salt og peber.

3. Hæld vandet fra pastaen og vend den i saucen sammen med rucola. Kog kort til rucola falder sammen.

4. Vend laks i retten og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar